Duurzaam Gebouwd Subsidiescan maakt financieringsaanvraag eenvoudig

Bij het verwezenlijken van duurzaamheidsdoelstellingen is subsidie voor veel organisaties waardevol en voor sommige zelfs onmisbaar. Om die reden komt Duurzaam Gebouwd, in samenwerking met PNO Consultants, met een subsidiescan.

De subsidiescan is in het leven geroepen om organisaties die investeren in duurzame energie of milieubesparende bedrijfsmiddelen een helpende hand te reiken. "Dat zijn vaak forse investeringen”, weet directeur Wietse Walinga van Duurzaam Gebouwd. “Des te belangrijker is een helpende hand, die op financieel vlak ondersteunt.”

Geen zoektocht naar financiering

Het is niet altijd duidelijk of partijen die investeren in duurzaamheid of zelf met innovaties komen in aanmerking komen voor een subsidie. “Het is vaak een zoektocht naar antwoorden, een proces dat wij willen vergemakkelijken. De scan die wij in het leven hebben geroepen, moet binnen enkele minuten uitsluitsel geven over de hamvraag: ‘Kan ik financiering krijgen voor mijn investering of innovatie?’”, verduidelijkt Walinga.

Direct subsidie aanvragen

De subsidiescan is te vinden op de website van Duurzaam Gebouwd. Het stappenplan wijst uit of een subsidie mogelijk is en biedt de mogelijkheid om de knoop direct door te hakken en een financiering aan te vragen. Bekijk de subsidiescan en vraag direct uw financiering aan!

Deel dit artikel

permalink