Voormalig PTT Post en NS-kantoor vormt hotspot

In het hart van Houten staat het getransformeerde pand van JOINN!, een eigenbenoemde hotspot voor lounge, work en short stay.

De organisatie omschrijft het verblijf in JOINN! als een herberg 2.0, waar gegeten, gewerkt en vergaderd kan worden. Het werkgedeelte bevat FlexOffices voor start-ups en kleine ondernemingen en WorkSpaces voor zelfstandig ondernemers die met elkaar willen verbinden.

Sharing good moments

Het credo van JOINN is ‘sharing good moments’, een gebouw waar verblijven voelt als thuiskomen. Daarom is het mogelijk om in een van de City Lofts direct je intrek te nemen. Expats, forenzen en lokalen kunnen hier twee nachten slapen, maar er ook één jaar verblijven. De volledig ingerichte lofts zitten tussen een woning en een hotel in.

De plek om te (net)werken, overnachten en te ontspannen ligt direct naast het station in Houten. Wie niet met het openbaar vervoer komt, kan parkeren in parkeergarage De Kruitmolen of De Spoorhaag.

JOINN heeft een zeer goede waardering behaald op de Happy Building Index (HBI). Met een gemiddelde score van 8,7 behoort het tot de top van de HBI. De Happy Building Index is een etalage van écht duurzame gebouwen. Dit zijn gebouwen waar gebruikers graag in willen vertoeven, die mensen met elkaar in contact brengen en die gebruikers inspireren om het beste uit hun zelf te halen. Kortom, gebouwen die gebruikers gelukkig maken. Dit gevoel van geluk wordt vergroot door gebouwaspecten zoals een goed binnenklimaat, daglichttoetreding en horeca- en groenvoorzieningen in en om de gebouwen. En de wetenschap dat het gebouw het milieu zo weinig mogelijk belast.

Zelf gebouwen beoordelen

Zelf beoordelingen toevoegen? Dat kan hier op de Happy Building Index. 

Foto: ingestuurd door Edwin op Happybuildingindex.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Houten, Utrecht