Kwaliteitsborging in de bouw onder de aandacht

Het bouwtoezicht verandert vanaf 1 januari 2018. Een praktijkdag ‘Praktijkdag kwaliteitsborging in de bouw’ zoomt in op de veranderingen voor de marktpartijen die hiermee te maken krijgen.

Het duurt niet al te lang meer: vanaf 1 januari 2018 verloopt het bouwtoezicht via interne en externe kwaliteitsborgers, aan de hand van een door de vergunninghouder aangewezen kwaliteitsinstrument.

Diverse partijen zijn pilotprojecten gestart en zij willen deze ervaringen graag delen. Om de opgedane kennis zo breed mogelijk te verspreiden organiseren Nieman Kwaliteitsborging en Balance & Result op 23 november een praktijkdag. Koplopers presenteren dan hun ervaringen. De dag is geschikt voor professionals die in één dag snel inzicht in de laatste stand van zaken willen hebben.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie vindt u hier en u kunt zich hier aanmelden voor deze praktijkdag. De Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw wordt gehouden in het CineMec in Utrecht op woensdagmiddag 23 november 2016 vanaf 12.00 uur. Deelname kost € 295,- exclusief BTW.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Nieman Raadgevende Ingenieurs