Vacature: Marketing- en communicatie specialist

Kom jij ons op de multidisciplinaire Marketing & Communicatie afdeling versterken? Dan kom je te werken in een jong dynamisch team bestaande uit een Multimedia vormgeefster, 2 Campagne managers, 1 Online marketeer, 1 Front- end backend developer en 1 Communicatie medewerker. 

Samen met je collega’s ben je medeverantwoordelijk voor het vormgeven en uitwerken van het marketingcommunicatie beleid van alle merken waar DGB B.V. verantwoordelijk voor is: Duurzaam Gebouwd, Building Holland, Happy Building Index en Green BuildInvest Initiative. Je takenpakket is breed waarbij je zelfstandig markt- en doelgroep analyses doet en marketing actieplannen opstelt. Daarnaast ligt de nadruk op het ontwikkelen van landelijke mediaplannen t.b.v. versterking naamsbekendheid en positionering van de diverse merken. Tevens ben je sterk in het bedenken van originele concepten en campagnes voor leadgeneratie op B2B niveau.

Wat ga je bij ons doen?

Het opstellen van zowel corporate als merkgerichte marketing- en communicatiestrategieën op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast zul je deze samen met het team doorvertalen naar marketing actieplannen en projectmatig bedenken en uitvoeren van doelgroepgerichte commerciële marketingacties, ter versterking van de merkpositie. Samen met het team zal je concepten ontwikkelen en een creatieve vertaling naar communicatiemiddelen bedenken. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het
schrijven van teksten voor mailings, advertenties, brochure materiaal, persberichten etc.

Je werkt nauw samenwerken met het multidisciplinaire team, de redactie en de afdelingen events en sales. Daarnaast zal je zelfstandig content strategieën opzetten en uitvoeren, B2B gericht voor op de website, in nieuwsbrieven en social media. Het doen van onderzoek naar de behoeften van onze doelgroepen en hierop anticiperen is nodig om deze strategieën te laten slagen. Je beschikt als marketing- en communicatie specialist over een goed netwerk binnen de media. Contact met journalisten en andere media, persberichten schrijven en onze verschillende merken effectief onder de aandacht krijgen moet voor jou geen enkel probleem zijn.

 Wie zoeken wij?

Onze selectiecriteria zijn:

Wat bieden wij?

Duurzaam Gebouwd is een dynamische en groeiende organisatie, waar een informele werksfeer heerst. Je wordt opgenomen in een enthousiast team waarbinnen je voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden optimaal aan te wenden. Wij geven je veel verantwoordelijkheden. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en een maximale bijdrage te leveren aan de inhoudelijke doelstellingen van Duurzaam Gebouwd en ons merk Building Holland, waar nog tal van veelbelovende projecten te verwachten zijn. Hierin kun jij het verschil maken.

Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl/Marketing-en-communicatie-specialist.

Deel dit artikel

permalink