Beloning voor startups in duurzame energie

Startups kunnen een grote bijdrage leveren aan de transitie van conventionele naar duurzame energie. De meest veelbelovende startup komt in aanmerking voor Sweco’s Duurzame Energie Startup-award 2016.

Sweco denkt dat startups een belangrijke rol kunnen spelen bij de transitie van conventionele naar duurzame energie. Daarom schreven zij een prijsvraag uit, de ‘Duurzame Energie Startup-Award 2016’. Het doel van de prijsvraag is om de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie te stimuleren.

Winnen

De winnaar van de prijs krijgt een cheque ter waarde van 1.250,- euro en kan gebruikmaken van het netwerk van Sweco. Bovendien zorgt laatstgenoemde organisatie voor de nodige publiciteit via al haar communicatiekanalen.

De jurering

Uit alle aanmeldingen kiezen experts de drie meest innovatieve startups op het gebied van duurzame energie en/of CO2-reductie. Zij worden uitgenodigd voor een speciaal evenement in oktober 2016, waar zij hun ideeën voor een jury pitchen. Een van hen gaat die dag als ‘Meest veelbelovende startup 2016’ naar huis.

Startups aanmelden kan via deze link.

Deel dit artikel

permalink