'Deze plek stimuleert onze innovatieprocessen'

De westelijke vestigingen van de Brink Groep bedrijven Brink Management / Advies, Kontek, Ibis en innvire verhuizen naar Rotterdam Central District. "In het westen van het land zochten we naar een plek die onze innovatieprocessen stimuleert, die uitstekend bereikbaar is en aantrekkelijk is voor onze medewerkers."

"Rotterdam zet fors in op innovatie en is onderdeel van het innovatienetwerk in de zuidelijke Randstad, waarin onder meer RDM, Merwe-Vierhavens, de universiteiten van Rotterdam, Delft en Leiden een belangrijke rol spelen", vertelt Duurzaam Gebouwd-expert en directievoorzitter Brink Groep Hans de Jonge. "De opgerolde mouwen mentaliteit van Rotterdam past goed bij onze cultuur. Door te kiezen voor huisvesting op een mobiliteitsknooppunt in de Randstad kunnen we onze bedrijfsdoelstelling op het terrein van duurzaamheid bereiken."

Verbinding aangaan

Vanaf 1 oktober 2016 zijn de eerder genoemde Brink Groep bedrijven pal naast het Rotterdam Centraal Station op de 6e etage van het Groot Handelsgebouw gehuisvest. Naast Rotterdam heeft Brink Groep locaties in Eindhoven en Groningen. "We zijn heel gelukkig met de komst van de vier Brink Groep bedrijven", vertelt directeur Marius Meurs van het Groot Handelsgebouw. "Stuk voor stuk zijn het ondernemingen die de verbinding aangaan met andere bedrijven en organisaties in netwerken. Dat is nu precies waar het Groot Handelsgebouw voor bedoeld is: elkaar versterken in netwerken. Met de komst van Brink Groep is Rotterdam een mooie onderneming rijker", vult Meurs aan.

Meer weten over Brink Groep en de bedrijven? Bekijk dan de partnerpagina van Brink Groep. Lees ook het expertprofiel van Hans de Jonge.  

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Brink Groep bv

Meer nieuws uit Rotterdam, Zuid-Holland