Impact van WKO's, ketensamenwerking en slimme gebouwen

De duurzame impact van WKO’s op eindgebruikers, de effecten van ketensamenwerking op woningcorporaties en slimme gebouwen komen onder de aandacht tijdens drie seminars van Duurzaam Gebouwd-partner Unica.

De seminars staan op de agenda voor eind september.  De bijeenkomsten met de titels ‘De duurzame impact van warmte-koude opslag op eindgebruikers’, ‘De duurzame impact van ketensamenwerking op woningcorporaties’ en ‘Slimme gebouwen, de impact van het Internet of Things’ vinden plaats op respectievelijk 27, 28 en 29 september in Arnhem, Breukelen, en Hoevelaken.

Drie seminars, drie onderwerpen

Tijdens het eerstgenoemde seminar over de effecten van WKO’s op eindgebruikers inspireren Björn Kouwenhoven, projectmanager NS Stations en Marcel Gehrels, contractmanager duurzame energie Unica Ecopower over dit onderwerp. Het tweede seminar is gericht op woningcorporaties en gaat in op de Warmtewet, het uitbesteden van verduurzaming en de rol van de energieleverancier. Sprekers zijn onder andere Evert Leideman, algemeen directeur deltaWonen en Marijn Huijbers, jurist bij VBTM advocaten.

Internet of Things en meer

Het laatste seminar vindt plaats in Hoevelaken, waarbij onder andere Internet of Things centraal staat. De sprekers van dit seminar zijn op het moment van schrijven nog onbekend, maar zeker is dat deze drie thema’s in ieder geval onder de aandacht komen:

Neem voor aanmelding een kijkje op deze verzamelpagina of klik een van de links aan in bovenstaande tekst.

By JArnhem (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Unica

Meer nieuws uit Arnhem, Gelderland