Vacature: Sales Support

Ben jij die belangrijke schakel en energieke regelneef, de spin in het web die graag alle touwtjes in handen weet te houden? Staat servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel?

Over de functie

Als Sales Support ondersteun je samen met de medewerkers Sales binnendienst en de Relatiemanager de afdeling Sales. Dit zijn je taken en verantwoordelijkheden:

Wie zoeken wij?

Gezien de samenstelling van het team zijn wij op zoek naar collega die gemakkelijk communiceert, sociaal en enthousiast is en dienstverlenend is ingesteld. Je krijgt er een kick van bij te dragen aan de professionalisering en groei van de onderneming. Je denkt in kansen en je bent in staat zelfstandig te werken en vooruit te denken. Onze andere selectiecriteria zijn:

Wat bieden wij?

Duurzaam Gebouwd biedt je een uitdagende job welke afhankelijk van de zwaarte van de kandidaat fulltime of parttime ingevuld wordt. We zijn een groeiende organisatie met 20 enthousiaste medewerkers, waar een informele werksfeer heerst. Je wordt opgenomen in een enthousiast en jong team waarbinnen je kunt rekenen op degelijke ondersteuning en je tevens voldoende ruimte krijgt om je competenties op meerdere vlakken te ontwikkelen. Wij geven je veel verantwoordelijkheden. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de inhoudelijke doelstellingen van Duurzaam Gebouwd. 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mail met cv en motivatiebrief voor dinsdag 20 september naar Eva Vlas vlas@duurzaamgebouwd.nl of bel op 085-2735970. Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl/Vacature-Sales-Support.

Deel dit artikel

permalink