Inschrijvingen Supply Chain Award 2016 geopend

De inschrijvingen voor de Supply Chain Award 2016 zijn geopend. Ook dit jaar zoeken initiatiefnemers Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd naar succesvolle ketenpartnersamenwerkingen.

Potentiële winnaars van de award bestaan uit een partnership van tenminste 3 autonome organisaties die een keten vormen. De award is niet bedoeld voor de gerealiseerde gebouwen als zodanig, maar voor het proces dat daartoe heeft geleid. Dus ook voor de manier waarop de samenwerking in de keten heeft geleid tot een meerwaarde.

Criteria

De beoordeling van de inschrijving verloopt op basis van diverse criteria, waaronder de prestaties van een bouwproject op het gebied van tijd, geld en kwaliteit aan de hand van het BPP meetinstrument. Andere pijlers zijn de score van het team op de Ketensamenwerkingsindex, de score van individuele organisaties op aspecten als strategie en beleid en meer.

Jury 2016

De juryleden van 2016 zijn als volgt:

Inschrijven

Maakt u deel uit van een ketensamenwerkingsverband en wilt u meedingen naar de prestigieuze Supply Chain Award? Bekijk dan de pagina over de Supply Chain Award en schrijf u in!

Deel dit artikel

permalink