Na stage nu in dienst

Na haar afstudeerstage van een halfjaar vanuit de studie Event Management werkt Laura Calot sinds 1 augustus als Event Coördinator op de afdeling Events van Duurzaam Gebouwd.

"Tijdens mijn stage heb ik veel ervaring opgedaan tijdens de diverse events", vertelt ze. "Met als hoogtepunt natuurlijk Building Holland."

Ze sloot haar opleiding af met een afstudeeropdracht. "Ik heb een adviesrapport opgesteld, waarin ik heb gekeken naar het creëren van een memorabele beleving bij bezoekers van evenementen. Memorabel is dat als de beleving voldoende impact heeft achtergelaten op het individu om het achteraf opnieuw te beleven, inclusief de emotie." In dit rapport concludeert ze dat de evenementenorganisator de gewenste interactie moet uitlokken tussen de persoonlijke, sociale en fysieke context. "Hierin gelden kennis, verwachtingen, sociale omgeving, sfeer en de vormgeving van het evenement als belangrijkste elementen voor een memorabele beleving die nog lang als herinnering blijft."

Tijdens haar stage heeft ze gemerkt wat ze leuk vindt. "Ik ben van de voorbespreking tot en met de uitvoering actief betrokken bij de events. Ik kijk ernaaruit om alle partners de komende tijd nog beter te leren kennen en samen met het team de events nog succesvoller te maken."

Laura is te bereiken via calot@duurzaamgebouwd.nl en via het nummer 06-25586998.

Deel dit artikel

permalink