Nieuwe medewerkers bij Duurzaam Gebouwd

Begin september zijn Lisa Paauwe en Jasper Holtjer aan de slag gegaan op de marketingafdeling van Duurzaam Gebouwd. Holtjer als e-mailmarketeer, Paauwe als online marketeer.

Na ruim wat vlieguren bij verschillende type bedrijven kijkt Paauwe ernaar uit om Duurzaam Gebouwd op online vlak verder te laten uitblinken. “Als online marketeer ben ik altijd heel breed bezig geweest, waardoor ik op veel gebieden van online marketing ervaring heb opgedaan.” Die kennis en ervaring past precies bij de volgende stappen die Duurzaam Gebouwd wil zetten. Daarnaast is ze gek op de dynamiek van haar vakgebied. “Vooral het innoverende karakter die steeds meer kansen en mogelijkheden bieden, geven mij energie!” Paauwe is bereikbaar via paauwe@duurzaamgebouwd.nl.

Focus op e-mail

“Afgelopen jaren heb ik mede-ondernemers en organisaties geadviseerd en begeleid om meer rendement te halen uit hun websites en e-mailcampagnes”, vertelt Holtjer. “Van een strategisch plan tot een mooi vormgegeven eindresultaat. De grootste uitdaging is dat de klant deze vervolgens eenvoudig zelf kan inrichten en bijhouden. Zodat hij de hulpmiddelen voor handen heeft om de ingeslagen weg voort te zetten.” In de zomer heeft hij de knoop doorgehad om in loondienst te treden en de focus te leggen op e-mail. “Hierin komen namelijk de leukste ingrediënten samen: ontwerp, code, analyse en een flinke dosis online marketingelementen. Binnen Duurzaam Gebouwd wil ik deze elementen integreren met de rest van de marketingafdeling. Zodat we de organisatie en promotie naar een nog hoger niveau tillen.” Holtjer is bereikbaar via holtjer@duurzaamgebouwd.nl.

Deel dit artikel

permalink