Installatiepartner voor innovatieplatform

Viega is installatiepartner geworden van Alliantie+. De keuze voor deze sanitairspecialist komt vanwege zijn kwaliteit en innovatiekracht.

Met het Fonterra-wand- en vloerverwarmingssysteem en installatiesystemen voor drinkwater- en verwarmingsinstallaties beschikt Viega over producten en systemen die binnen het concept van de stichting Alliantie+ passen.

Platform voor innovatie

Door bedrijven als partner aan zich te binden vormt deze stichting een platform voor innovatie, een ontmoetingsplaats waar fabrikanten en de markt elkaar ontmoeten. heeft als doel woningen mooier te maken en te verbeteren. Het aanbod is ontwikkeld met toonaangevende industrieën uit de bouw, uitvoerende partijen en advies- en architectenbureau BouwhulpGroep. Ze richt zich hierbij op woningen waarvan de indeling en bouwwijze veel overeenkomsten vertonen. Die grootste gemene delers of componenten vormen de basis voor de aanpak van renovaties. Een component bestaat uit 1 of meer samenhangende bouwdelen, die een gebruiksfunctie en -kwaliteit bieden. Denk daarbij aan het dak, de gevel en het casco, maar ook aan de installatie. Met deze afzonderlijke componenten kan iedere gebruiker de renovatie samenstellen die in prijs en kwaliteit bij hem past.

Foto: De wand- en vloerverwarmingsoplossingen van Viega lenen zich uitstekend voor slimme renovatieconcepten zoals Alliantie+. (Foto: Viega)

Deel dit artikel

permalink