Meedenken over renovatie gymzaal

Vanwege de interne groei heeft Merosch een gymzaal uit 1955 gekocht. Op de Dag van de Duurzaamheid houdt dit adviesbureau een open dag om over de renovatie van dit gebouw te brainstormen.

Voordat Merosch zich in het nieuwe pand vestigt, wil ze het aanpassen tot een huisvesting die inspireert, energie geeft en een living lab is van toekomstige, duurzame technieken en methoden. Dit meedenken vindt plaats in de gymzaal op 10 oktober, van 16.00 tot 18.00 uur, in Bodegraven. "Graag willen we weten wat andere partijen minimaal verwachten dat we bijvoorbeeld als ambitie, uitgangspunt en techniek hanteren voor onze plannen", laat Merosch-directeur Ronald Schilt weten. "In ieder geval komen de termen gezond, circulair, volledig gelijkstroom, energieleverend, BREEAM (minimaal Excellent), GPR (minimaal een 9) en WELL (minimaal Gold) aan bod."

Zo kan de nieuwe huisvesting eruit komen te zien.

Tijdens die sessie overhandigt Schilt symbolisch de bouwaanvraag met de uit te voeren aanpassingen aan wethouder Duurzaamheid Cees Oskam van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Na de brainstormsessie zet Merosch alles tot en met februari 2017 op een rijtje, waarna de renovatie van start gaat. In het najaar van 2017 wil het adviesbureau verhuizen.

Alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Merosch.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland