Nieuwe medewerkers Duurzaam Gebouwd

Met Esther Ruijgvoorn (links) en Patrycja Masiewicz breidt het team van Duurzaam Gebouwd verder uit.

Esther Ruijgvoorn is de projectmanager van het Green BuildInvest Initiative: een platform waarbinnen, vanuit een Europese samenwerking, onderzoek gedaan wordt naar de belemmeringen bij het investeren en ontwikkelen van duurzaam vastgoed. “Samen met de koplopers uit de markt kijk ik naar de oplossingen, zoals kennis, middelen en instrumenten om de kloof tussen vraag-, aanbod- en financieringszijde bij duurzaam vastgoed te overbruggen”, legt ze uit. De komende periode is zij bezig met het benaderen van stakeholders om te komen tot het platform met koplopers.

Ervaring in duurzaam en gecertificeerd vastgoed

Ruijgvoorn heeft in haar carrière veel ervaring opgedaan in het domein van duurzaam en gecertificeerd vastgoed. In 2010 is zij gestart als zelfstandig ondernemer met Duurzaam Gebouwd-partner MAT25, dat onder haar leiding is gegroeid tot koploper op het gebied van duurzaam gecertificeerd vastgoed gericht op BREEAM international, BREEAM-NL, LEED en tegenwoordig ook WELL. Zij heeft haar positie als directeur overgedragen aan Albert-Jan Vermeulen. Ruijgvoorn is te bereiken via ruijgvoorn@greenbuildinvest.nl en ruijgvoorn@duurzaamgebouwd.nl en 06-23565425.

Nieuwe stagiaire bij afdeling 'Events'

Patrycja Masiewicz loopt tot en met februari 2017 stage bij de afdeling ‘Events’. “Ik ben een derdejaars communicatiestudente op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Al toen ik klein was vond ik events en organisatie heel erg leuk. Op de middelbare school heb ik de mogelijkheid gekregen om samen met een paar medeleerlingen de Laatste Schooldag voor vijfhonderd man te organiseren. Toen ik de resultaten van dat zag, wist ik wat ik in de toekomst wilde worden. Als events stagiaire wil ik tijdens mijn stage zo veel mogelijk ervaring opdoen om een goed bijdrage aan de eventsteam te leveren.” Masiewicz is te bereiken via masiewicz@duurzaamgebouwd.nl.

Deel dit artikel

permalink