Round Table Prestatiecontracten

Aandachtspunten bij prestatiecontracten zijn de juiste data verzamelen en kernwaarden meetbaar maken. Daarnaast valt grote winst te behalen door meer integraal samen te werken en niet standaard te kiezen voor de laagste aanschafprijs bij aanbestedingen.

Prestatiecontracten zijn nog geen must to survive en worden vooral door opdrachtgevers met complexe omgevingen gevraagd.Een prestatiecontract kost de leverancier in eerste instantie geld en na ongeveer 5 jaar is winst een optie. Het gevolg daarvan is dat veel organisaties afspreken om een prestatiecontract af te spreken dat het liefst zo lang mogelijk loopt.

Doorpraten over prestatiecontracten
Er is nog genoeg te bediscussiëren over prestatiecontracten. Daarom organiseert Duurzaam Gebouwd op dinsdag 13 december 2016 een Round Table met het thema Prestatiecontracten. Tijdens dit rondetafelgesprek komen professionals op directie- en beslissersniveau samen om een open en inhoudelijke dialoog over dit thema te voeren.

Bent u partner of expert bij Duurzaam Gebouwd en wilt u deelnemen? Stuur voor vrijdag 25 november een e-mail naar events@duurzaamgebouwd.nl en vermeld daarbij uw naam, functie en organisatie. De bijeenkomst is toegankelijk voor maximaal 12 deelnemers en vindt plaats van 15.00 uur tot 18.00 uur bij Itho Daalderop in Tiel.  

Deel dit artikel

permalink