Last call: schrijf in voor Supply Chain Award 2016

De Supply Chain Award, een initiatief van Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd, zet succesvolle voorbeelden van ketenpartners in het zonnetje. Het doel? Inspiratie en motivatie voor de bouw- en vastgoedsector op weg naar (nog) betere ketensamenwerking.

De deadline voor aanmeldingen nadert snel: woensdag 5 oktober 18.00 uur. Uw project kunt u indienen bij peeters@lwv.nl. Lees op de website van het Duurzaam Gebouwd Congres meer informatie over de award en de mogelijkheden om in te schrijven.

De vorige winnaars van de Supply Chain Award werden tijdens voorgaande edities van het Duurzaam Gebouwd Congres belicht:

Vorige Winnaars

2015

‘Samen Anders, samen beter’, bestaande uit Wonen Limburg, Bouwbedrijven Jongen en Van Wijnen Groep.

      

2014

Ketensamenwerkingsverband van ‘Thuis, Sankomij Installatietechiek, KnaapenGroep en Heezen Bouw en Sloopwerken. Dit team van 4 partijen won deze prijs ondermeer op basis van de prestaties bij een groot onderhoudsproject van 112 woningen aan de Offenbachlaan in Eindhoven. De taken waren daarbij op de volgende manier verdeeld. ‘Thuis was de opdrachtgever, KnaapenGroep zorgde voor het ontwerp en het bouwkundige aspect, Heezen was verantwoordelijk voor het sloopwerk en Sankomij ging over de installaties. Meer informatie over de uitreiking leest u in een artikel.

Deel dit artikel

permalink