Vacature: medewerker communicatie & PR

De afdeling Marketing is op zoek naar een medewerker Communicatie & PR (1 fte). Heb jij een Hbo-opleiding Communicatie afgerond en enkele jaren werkervaring? Ben je ervaren met B2B communicatie en dan liefst gericht op de bouw- en vastgoedsector? Lees dan snel verder!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle communicatieactiviteiten van de organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor de optimale positionering in de markt van Duurzaam Gebouwd en Building Holland.

Afdeling

De afdeling Marketing bestaat uit een campagnemanager, vormgever, online marketeer, e-mailmarketeer en medewerker communicatie & PR. Dit multidisciplinaire team wordt aangestuurd door de manager Marketing & Communication. Het team werkt met elkaar samen op basis van de agile techniek scrum.

Taken van de medewerker Communicatie & PR

Functie-eisen

Persoonlijkheid

Aanvullende informatie

Bedrijfsprofiel

Duurzaam Gebouwd is een dynamische en groeiende organisatie, waar een informele werksfeer heerst. Je wordt opgenomen in een enthousiast team waarbinnen je voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden optimaal aan te wenden. Wij geven je veel verantwoordelijkheden. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en een maximale bijdrage te leveren aan de inhoudelijke doelstellingen van Duurzaam Gebouwd en ons merk Building Holland, waar nog tal van veelbelovende projecten te verwachten zijn. Hierin kun jij het verschil maken.

Wat bieden wij?

Solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en een recent curriculum vitae met foto per mail t.a.v. Bibianne Kerkhoff, Kerkhoff@duurzaamgebouwd.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen via 085-2735970.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.duurzaamgebouwd.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel

permalink