Pitchen voor verduurzaming vastgoed Singapore

Nederlandse leveranciers van innovatieve technologie kunnen tijdens het Nationaal Export Event op 2 november aanstaande een pitch geven tijdens de workshop ‘Duurzame Bouw in de ASEAN regio’. Doel is de verduurzaming van het vastgoed in Singapore.

Op dit moment heeft 30% van het vastgoed van Singapore een certificaat onder het Green Building Rating System, een certificeringsmethodiek die daar wordt toegepast. In 2030 moet dit percentage 80% zijn, een grote stijging ten opzichte van de huidige situatie.

Tijdens de workshop ‘Duurzame Bouw in de ASEAN regio’ krijgen innovators 5 minuten om uitleg te geven over hun concept, hoe het werkt en hoe dit bij kan dragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving in Singapore. Regional Business Developer Robbin Mulder van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor de ASEAN regio introduceert het bedrijf vervolgens bij contacten bij onder andere de Urban Development Authority en Housing and Development Board.

Er is plek voor maximaal 20 bedrijven. Zes bedrijven krijgen vervolgens de mogelijkheid om zich te presenteren bij de Emerging Technologies That Matter conferentie op 14 en 15 februari 2017 of de Skyscrapers Asia Summit op 21-24 february, beide in Singapore.

Meer informatie kunt u aanvragen bij business development manager ASEAN Regio Frans Kortekaas van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Deel dit artikel

permalink