Beheer van leegstaand vastgoed Venlo bij 1 partij

Voortaan heeft 1 partij het beheer van het leegstaande vastgoed in de gemeente Venlo is handen: Camelot Europe. Met de samenwerking voor 3 jaar moet een betere waarborging van de kwaliteit en uniformiteit van leegstandbeheer ontstaan.

“Social return hebben wij als belangrijk beoordelingspunt in onze aanbesteding verwerkt en Camelot Europe is daar op slimme wijze mee omgegaan”, laat technisch adviseur Mechelke Hamers van gemeente Venlo weten. De gemeente had de wens om het aantal aanspreekpunten terug te dringen. “Camelot Europe stelt vanuit onze kaartenbak, waarin mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt zijn opgenomen, een lokale beheerder aan voor het reilen en zeilen op de locatie”, laat Hamers weten.

Door de toewijzing van het contract heeft Camelot een flink aantal woningen en werkruimten beschikbaar op het Frederik Hendrikkazerneterrein en in wijk Q4 in Venlo. “Het kazerneterrein wordt binnen een aantal jaar ontwikkeld tot een leisure dome waar vele exploitanten zich zullen vestigen”, vertelt commercieel directeur Richard de Roo van Camelot. “Totdat hier daadwerkelijk gebouwd gaat worden zorgen wij voor bezetting van het huidige terrein door de panden in gebruik te geven aan zowel bewoners als startende ondernemers op basis van bruikleenovereenkomsten.”

De gemeente Venlo is de komende tijd de thuishaven van diverse events, waaronder Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Gemeentelijk Duurzaamheidsbeleid en het C2C Congress. Houd Duurzaamgebouwd.nl in de gaten voor meer informatie over deze events.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Camelot Europe

Meer nieuws uit Venlo, Limburg