Round Table: Renovatie & Transformatie

Niet alle leegstaande kantoor- en winkelpanden zijn geschikt voor transformatie. Naast transformatie en renovatie moet ook het afbreken van leegstaande panden als overweging. Renovatie en transformatie brengen piketpaaltjes met zich mee, aandachtspunten waardoor de bewegingsvrijheid binnen het project beperkt is. Dat betekent een zoektocht naar balans tussen financiën, duurzaamheid, welstand en meer.

Dit zijn een aantal conclusies uit eerdere Round Table bijeenkomsten van het afgelopen jaar. 

Nog steeds zijn renovatie en transformatie actuele thema’s en is er nog genoeg te bediscussiëren over dit thema. Daarom organiseert Duurzaam Gebouwd op dinsdag 14 februari een Round Table met het thema Renovatie & Transformatie. Tijdens dit rondetafelgesprek komen professionals op directie-en beslissersniveau samen om een open en inhoudelijke dialoog over dit thema te voeren.

Bent u partner of expert bij Duurzaam Gebouwd en wilt u deelnemen? Stuur voor 24 januari 2017 een email naar events@duurzaamgebouwd.nl en vermeld daarbij uw naam, organisatie en functie. De bijeenkomst is toegankelijk voor maximaal 12 deelnemers en vindt plaats bij Merosch in Bodegraven.  

Deel dit artikel

permalink