Prestaties afspreken over functioneren installaties

Dankzij het samenwerkingsverband met Simaxx kan Breman utiliteit prestaties met klanten afspreken over het functioneren van installaties gedurende de levenscyclus.

Naast de optimalisatie van gebouwinstallaties wil dit installatiebedrijf met de hulp van Simaxx een langere levensduur van installaties realiseren door installaties te laten doen wat ze elk moment moeten doen.

Hogere eisen van klanten

“Klanten stellen steeds meer eisen aan de prestaties van hun installaties en duurzaamheid”, merkt André Cossée, directeur van Breman utiliteit. “Met Simaxx kunnen we deze eisen invullen. Onze service, onderhoud en nazorg worden veel gerichter, meetbaar voor de klant en daardoor duurzamer.” Simaxx-topman Eloi Burdorf beschouwt Berman utiliteit als een belangrijke aanwinst. “Het is een bedrijf met een jarenlangs expertise en ervaring in onderhoud en service. Met de resultaten die wij opleveren, kan Breman utiliteit de klant optimaal bedienen en zorgen voor goed functionerende installaties: energiezuinig en hoog comfort." Simaxx heeft een platform ontwikkeld dat gebouweigenaren inzicht geeft in de prestaties van hun gebouw. 

Deel dit artikel

permalink