Integratie technische elementen in plafond

Met de lancering van het nieuwe plafondsysteem Techzone komt Armstrong Ceiling Solutions met een concept, dat oplossingen biedt waarmee technologieën eenvoudiger in het plafond te integreren zijn.

Deze plafondsysteem kan over verlichting en luchtbehandelingsroosters beschikken. Vooral is een reeks geschikte armaturen van partners op vorm en afwerking geselecteerd om tot een naadloze integrale oplossing te komen. Voor dit systeem werkt Armstrong samen XAL voor verlichting en Trox voor luchtroosters. Daarnaast biedt TechZone ruimte voor flexibele sprinklers en actieve audiopanelen voor muziek, omroepberichten, noodoproepen of geluidsmaskering. Voor armaturen van partners die geschikt zijn, kan eenvoudig in het assortiment bij de fabrikant zelf gezocht worden naar ‘geschikt voor Techzone’. 

Elke ruimte geschikte akoestische oplossing

Vanwege de esthetiek hebben alle te integreren producten aangepaste randdetails. Daarnaast zijn ze qua kleur afgestemd op de plafondtegels en ophangsystemen. Door de minimale zichtbaarheid van het ophangsysteem krijgt een plafond een ruimtelijke en verfijnde uitstraling. Armstrong biedt een uitgebreid assortiment plafondtegels, zodat voor elke ruimte de meest geschikte akoestische oplossing gekozen kan worden.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Knauf Ceiling Solutions