Zet de volgende stap in Smart Buildings

Tegen 2019 investeren we bijna twee keer zoveel geld in het slimmer maken van gebouwen. De overgang naar Smart Buildings klinkt daardoor uitdagend, maar we kunnen spreken van een mooie return on investment. Daarbij horen niet alleen energiebesparing, maar ook tevredener en gezonder personeel.

Voor veel partijen staat het thema Smart Buildings al op de agenda om ‘iets mee te gaan doen’. De concrete invulling ervan behoeft nog wat uitleg en is niet voor iedereen even helder. Op die behoefte speelt Duurzaam Gebouwd in met het evenement Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Smart Buildings. Onze topsprekers waaronder Wouter Kok en Richard Vermeulen brengen u in één dagdeel op de hoogte van actuele en kansrijke ontwikkelingen en laten unieke en interessante praktijkvoorbeelden zien.

Meer informatie over Smart Buildings en inschrijven

Ga voor de registratie naar de website van Duurzaam Gebouwd. Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers. Meer weten over Smart Buildings? Neem dan een kijkje op de website van Duurzaamgebouwd.nl en http://www.buildingholland.nl

Deel dit artikel

permalink