Intensieve samenwerking voor kennisoverdracht

TVVL en ISSO gaan samenwerken om de installatiesector te ondersteunen bij technische ontwikkelingen en innovaties. 

TVVL-cursisten krijgen toegang tot alle ISSO-kennis via kennisbank.isso.nl. Ze kunnen onder meer ISSO-publicaties, kleintjes, instructieboeken, BRL-en, rekentools, whitepapers en checklists raadplegen. Gecombineerd met de TVVL-kennisbank vereenvoudigden TVVL en ISSO zo kennisdeling en kennisoverdracht.

Kennisoverdracht

“Met het vrijgeven van de ISSO-Kennisbank voor TVVL-cursisten gaat een lang lopende wens van mij in vervulling namelijk stevigere samenwerking tussen ISSO en TVVL”, zegt TVVL-directeur John Lens. “Beide organisaties staan voor kennisoverdracht. Hiermee leveren we wat ook van ons verwacht wordt: kennis die stroomt.” ISSO-directeur Rob van Bergen: “Er is al veel ISSO-kennis verwerkt in de TVVL-opleidingen. Nu hebben ook de cursisten ook toegang tot deze kennis. Zo worden de professionals getraind met gevalideerde kennis die ISSO met de sector heeft vastgelegd.”

Het ISSO is het Instituut voor Studie en Stimulering en Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties. De TVVL is een kennisplatform op het gebied van utiliteitsbouw en installatietechniek.

Foto: ISSO-directeur Rob van Bergen (links) en TVVL-bestuurder Henk Willem van Dorp. 

Deel dit artikel

permalink