Registraties C2C Congress Venlo geopend

Als eerste regio ter wereld heeft Venlo de principes van Cradle to Cradle omarmd. Van oktober 2016 tot en met oktober 2017 organiseert Gemeente Venlo het Cradle to Cradle (C2C) jaar, dat op 14 oktober werd afgetrapt met de opening van het stadskantoor. Gedurende het hele C2C-jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Het Cradle to Cradle Congress Venlo gaat een van de hoogtepunten vormen.

Het C2C-Congress Venlo bestaat uit drie afzonderlijke evenementen.  De eerste dag (21 maart) staat in het teken van een exclusief Network Dinner. Op de tweede dag (22 maart) vindt het In Practice Congress plaats, een congresdag met topsprekers en workshops binnen het thema Cradle to Cradle. De derde en laatste dag bevat een Experience Tour, die deelnemers langs interessante projecten voert.

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief op de gloednieuwe website van het C2C-Congress Venlo. Tevens is er ook de mogelijkheid om u meteen te registreren en verzekerd te zijn van een plek bij dit evenement.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Venlo, Limburg