MVO-prijs Veenendaal 2017 gaat naar Duurzaam Gebouwd-partner

De MVO-prijs Veenendaal 2017 is uitgereikt aan Duurzaam Gebouwd-partner Orcon. Expert Madelon Voorhoeve nam de prijs in ontvangst tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de BedrijvenKring Veenendaal.

Het ontwikkelen van energiezuinige ventilatiesystemen en het brede MVO-beleid van Orcon waren beweegredenen om de prijs aan de leverancier van klimaatoplossingen te overhandigen. “Orcon en in het bijzonder directeur Madelon Verhoeven weten Planet, People en Profit op een goede wijze te verbinden”, las burgemeester Wouter Kolff van Veenendaal voor uit het juryrapport.

Breed MVO-beleid

Voorhoeve ontving een beeld van kunstenaar Hans van Leeuwen die diverse aspecten van MVO symboliseert. Naast de ontwikkeling van energiezuinige ventilatiesystemen voert Orcon een breed MVO-beleid en wordt een deel van de montagewerkzaamheden uitbesteed aan de sociale werkbedrijven Permar en IW4. “Laat de toekenning van deze prijs een stimulans zijn om het MVO-beleid verder te ontwikkelen en collega’s daarbij te inspireren”, besluit Kolff.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Green Igloo powered by Orcon & Thercon

Meer nieuws uit Veenendaal, Utrecht