Leasen biedt ruimte voor ondernemen

De mogelijkheden van leasing worden door Building Holland-partner ABN AMRO uiteengezet. Het ABN AMRO Lease spreekuur vindt plaats op donderdag 13 april van 14.00 – 16.00 uur op de ABN AMRO stand, 10.005.

De wereld op en rond de bouwplaats is veranderd. Opdrachtgevers stellen andere eisen aan hun leveranciers dan voorheen en duurzaamheid is van trend de norm geworden. Leasing kan ondernemers in de bouwsector financiële ruimte geven om te ondernemen. Om die reden vertelt ABN AMRO tijdens Building Holland meer over haar leaseconstructies, die aansluiten bij de wensen en de situatie van opdrachtgevers.

Kom langs  op het ABN AMRO Lease-Spreekuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lease? En wilt u weten of lease iets voor uw onderneming is?  Kom dan langs voor het ABN AMRO Lease spreekuur op donderdag 13 april van 14:00 - 16:00 op de ABN AMRO-stand, standnummer 10.005.

De lease-specialisten van ABN AMRO beantwoorden uw vragen. Gezamenlijk kijken ze naar uw situatie en uw wensen, om zo tot een passende financieringsoplossing te komen. Aanmelden kan via deze link.

Deel dit artikel

permalink