PatentMatch2017 event tijdens Dutch Technology Week

Provincie Noord-Brabant, Octrooicentrum Nederland en BOM organiseren op 19 mei aanstaande het PatentMatch2017 event in Eindhoven, tijdens de Dutch Technology Week.

Duurzaam Gebouwd is aangesloten als partner om duurzame innovaties uit het partnernetwerk te matchen met investeerders en andere stakeholders. Om die reden geven we partners van Duurzaam Gebouwd de kans om te exposeren en zich te profileren tijdens dit event.

In totaal heeft Duurzaam Gebouwd 10 exposantentafels beschikbaar. Als lezer van Duurzaamgebouwd.nl heeft u de exclusieve mogelijkheid om kosteloos mee te dingen naar een van de exposantentafels op PatentMatch2017. Stuur hiervoor een mail en leg kort uit wat u graag zou willen presenteren en waarom uw innovaties matchen met de interessegebieden van onder andere investeerders. De deadline voor uw korte mail met daarin uw uitleg is 5 mei aanstaande.

Het programma duurt van 09.30 uur tot 18.00 uur, inclusief afsluitende borrel. Bekijk meer informatie over PatentMatch op de website van de Dutch Technology Week.   

Deel dit artikel

permalink