Whitepaper toont de weg naar duurzame distributiecentra

Ook op zoek naar de route naar een duurzaam distributiecentrum? De whitepaper ‘Op weg naar duurzame distributiecentra’ geeft voorbeelden van toekomstbestendig logistiek vastgoed en de duurzaamheidsmaatregelen die werden getroffen. Ook komen facts & figures, subsidie- en financieringsmogelijkheden en certificeringsmethodieken onder de aandacht.

Na het lezen van de whitepaper heeft u een goed beeld van de verdeling koop/huur van logistiek vastgoed, de top 3 vestigingsgebieden en het aandeel logistieke vastgoed in de totale beleggingsmarkt. Daarnaast ziet u hoe de markt de afgelopen jaren gegroeid is, welke certificeringen tegenwoordig gangbaar zijn voor dit type vastgoed en welke subsidies bruikbaar zijn.

Daarnaast komen diverse best practices en voorbeelden van duurzame distributiecentra voorbij, waaronder het nieuwe distributiecentrum van Alcoa | Kawneer, het logistieke centrum van Bol.com in Waalwijk. Daarnaast ontdekt u hoe intelligente verlichting en een app wordt ingezet voor energiebesparing.  

Download de whitepaper gratis op Buildingholland.nl. Naast deze whitepaper vindt u hier whitepapers over onder andere de verduurzaming van kantoren, het toekomstbestendig maken van woningen en meer.    

Deel dit artikel

permalink