Kennissessie #vangaslos

Duurzaam Gebouwd-partner Merosch organiseert kennisdelingssessies over de aanpak om van het gas af te gaan.

Merosch organiseert een Open Source-bijeenkomst over het thema ‘Van het gas af’ vanwege de hoge maatschappelijke relevantie en de doelstellingen van de overheid. Hoe gaat de bouw- en vastgoedsector deze omvangrijke opgave oppakken en welke ervaringen zijn er inmiddels opgedaan op dit vlak?

Er komen diverse onderwerpen aan de orde gedurende de bijeenkomst, waaronder de trends en ontwikkelingen ten aanzien van beleid, de mogelijkheden om gebouwen en woningen van gas los te maken en verschillende voorbeeldprojecten uit de bestaande bouw die gasloos zijn.

Het definitieve programma en de sprekers worden samengesteld naar aanleiding van de aanmeldingen. Het doel van de bijeenkomst is om goede ervaringen en kennis rondom de aanpak om van het gas af te gaan te delen. U kunt een vraag of kennis die u graag wilt delen aangeven op het aanmeldformulier.

De bijeenkomsten vinden plaats bij Merosch op kantoor in Bodegraven aan de Klipperaak 201. De data zijn maandag 26 juni, woensdag 28 juni en donderdag 29 juni en de tijden zijn 13.30 uur tot 16.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden vindt u op de website van Merosch.

Deel dit artikel

permalink