'Een noodzakelijk geluid laten horen'

Twee en een half jaar geleden begonnen wij met onze droom. Samen met Jim Teunizen ben ik gestart aan een bijzonder avontuur: Alba Concepts. Alba Concepts is opgericht om een ander en noodzakelijk geluid in de bouw- en vastgoedsector te laten horen. Wij doen dat met een bevlogen, authentiek team en eigentijdse partners met een uitgesproken signatuur. Het liefste buiten de lijntjes, maar wel met realisme. Uiteraard met focus voor een duurzame gebouwde omgeving. Dat is waar wij maximaal aan willen bijdragen. 

Wij zijn vanaf de start van ons bedrijf aan een continue ontdekkingsreis begonnen, om ons profiel nóg scherper te krijgen. Met trots kan ik zeggen dat dat is gelukt. Alba Concepts is een jonge, duurzame onderneming die zich richt op drie activiteiten: advisering, management en projectontwikkeling. Bij alle activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden, in de vroege planfasen.

Duurzaam Gebouwd was in dit proces een belangrijke partner. Wij geloven dat het delen van meningen, kennis en praktijkervaringen een must is om als bouw- en vastgoedsector vooruitgang te blijven boeken. Om onze expertise en vakkennis te verbeteren zijn wij continu bezig met innovatie. Via blogs, publicaties, social media, kennissessies en congressen delen wij onze kennis en ervaringen dan ook graag. Wij zien Duurzaam Gebouwd als hét integrale duurzaamheidsplatform voor de bouw- en vastgoedsector. Duurzaam Gebouwd is een sterk merk, heeft een omvangrijk netwerk en is een krachtig mediakanaal. Daarmee heeft Duurzaam Gebouwd ons mede gebracht waar wij nu staan.

Samen brengen wij ideeën in vastgoed verder!

Woud Jansen, founding partner Alba Concepts

Expert Duurzaam Gebouwd

Wil jij ook je ervaringen delen over Duurzaam Gebouwd en heb jij tips voor andere Partners of Leden?
Stuur dan een foto en tekst naar: Kerkhoff@duurzaamgebouwd.nl

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Woud Jansen