Provincie Noord-Holland partner van Duurzaam Gebouwd Congres

Provincie Noord-Holland sluit zich aan bij het Duurzaam Gebouwd Congres als samenwerkingspartner. Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op 1 februari 2018 bij gastheer gemeente Haarlemmermeer, in het Cultuurgebouw te Hoofddorp.

“We zijn verheugd dat we samen met de provincie Noord-Holland dit congres organiseren. De provincie maakt zich sterk voor de ambities en uitdagingen rondom een gasloze samenleving”, aldus directeur Wietse Walinga van Duurzaam Gebouwd. “Het congres vormt de uitgelezen mogelijkheid voor professionals uit alle hoeken van de bouw- en vastgoedsector om de verbinding te leggen en een gezamenlijk doel voor de toekomst uit te stippelen.”

 ‘We gaan #VanGasLos’

Het congres heeft als thema: Hoe maken we de Nederlandse vastgoedvoorraad versneld #VanGasLos? Hiervoor moeten onder andere corporaties, gemeenten, ontwikkelaars en investeerders het roer omgooien. De verbinding om deze broodnodige verandering in te zetten vindt plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres, waar honderden professionals met elkaar in contact komen. Gedurende het plenaire programma worden ze geïnspireerd door keynote-sprekers als Marnix Norder van Aedes, vereniging van woningcorporaties, vice-voorzitter Claudia Reiner van UNETO-VNI en de Noord-Hollandse gedeputeerden Jack van der Hoek en Joke Geldhof.

Lees meer informatie over het Duurzaam Gebouwd Congres op de website DuurzaamGebouwdCongres.nl. Hier vindt u tevens de mogelijkheid om direct tickets te kopen

Deel dit artikel

permalink