Versnelde internationale expansie door investering

Duurzaam Gebouwd-partner EcoChain Technologies ontvangt een investering van € 2 miljoen van investeringsfonds Volta Ventures in ruil voor een minderheidsbelang. De investering wordt ingezet om versneld te groeien op de Europese markt.

EcoChain Technologies is ontwikkelaar van milieumanagement software. Het stelt organisaties in staat om sneller en effectiever hun bedrijfsprocessen te verbeteren om winstgevender en duurzamer te worden. “Wij zien de eerste internationale bedrijfsketens actief samenwerken met EcoChain”, geeft CEO Friso van Landschot aan van EcoChain Technologies. “Het begin van een onomkeerbare trend.”

Bijstaan bij uitdagingen

De mogelijkheid en de kansen in markten als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België zorgt voor de groei die de organisatie voor ogen heeft. “We hebben met Volta Ventures een strategische partner gevonden die EcoChain in haar uitdagingen goed kan bijstaan. Zij begrijpen onze waardepropositie, ons businessmodel en zien het enorme potentieel. Volta brengt niet alleen een substantiële investering in, maar ook kennis en een waardevol netwerk.”

Volta Ventures gelooft met de combinatie een unieke tool in handen te hebben die ertoe leidt dat bedrijven sneller gaan verduurzamen. “EcoChain is zo revolutionair dat ik durf te stellen dat zij daarbij wereldwijd een standaard kan worden”, vindt partner Sander Vonk van Volta Ventures.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door EcoChain Technologies BV