Aftellen voor het Duurzaam Gebouwd Congres: nog 6 weken

Nog 6 weken te gaan totdat het Duurzaam Gebouwd Congres losbarst. Honderden beslissers vormen met elkaar de nieuwe werkelijkheid rondom het centrale thema #VanGasLos. 60 % van de kaarten zijn al verkocht, waardoor het aantal beschikbare kaarten slinkt.

Op 1 februari 2018 vindt voor de negende keer het Duurzaam Gebouwd Congres plaats in het Cultuurgebouw te Hoofddorp. Om alvast een voorproefje te krijgen bekijkt u een terugblik van de 8e editie van het Duurzaam Gebouwd Congres in Almere.

Uit een fact & figures-pdf blijkt onder andere dat er 507 bezoekers aanwezig waren op het Duurzaam Gebouwd Congres in Almere en dat 62,4% van de bezoekers beslissers zijn. Daarnaast bleek de doelgroep samenstelling uit de facts & figures: zo bestond 25% uit bezoekers afkomstig uit de sector ontwerp & advies en waren overheden en bouw & ontwikkeling vertegenwoordigd met respectievelijk 9% en 12%.

Verder is op de website van het Duurzaam Gebouwd Congres de deelnemerslijst van de vorige editie opgenomen, waaruit de variatie in deelnemers blijkt.

Meer informatie en tickets kopen

Meer weten over het Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari 2018? Bekijk dan onder andere het programma, meer informatie over de Duurzaam Bouwen Awards en de tientallen sprekers. Daarnaast is het mogelijk om direct een ticket te kopen. Bekijk ook de bovenstaande video met een uitnodiging van gedeputeerde Jack van der Hoek van provincie Noord-Holland.

Deel dit artikel

permalink