Training 'Verduurzaming van gemeentelijk vastgoedportefeuille’

De training ‘Verduurzaming van uw gemeentelijke vastgoedportefeuille’ van DWA en Smart Facility Solutions biedt gemeenten handvaten om te komen tot strategische en praktische keuzes.

Gemeenten staan voor een flinke opgave, namelijk het verduurzamen van hun vastgoed. Om de doelstellingen te halen, dienen ze nu acties te ondernemen. Maar hoe komen ze naar een goed plan?

Hierbij krijgen ze de hulp van de adviesbureaus DWA en Smart Facility Solutions, met hun 1-daagse training ‘Verduurzaming van uw gemeentelijke vastgoedportefeuille’. Deelnemers krijgen hierin een aanzet tot een concreet stappenplan voor de verduurzaming van hun vastgoed.

Werken aan eigen plan van aanpak

Aan de hand van een bewezen praktijkvoorbeeld werken deelnemers aan hun eigen plan van aanpak rondom de verduurzaming van uw vastgoedportefeuille. Hierbij worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

De training vindt plaats bij DWA op 8 maart en richt zich op professionals die zich bezighouden met vastgoed binnen gemeenten met meerdere gebouwen, zoals portefeuillemanagers, energiecoördinatoren, vastgoedadviseurs en facilitair managers. Meer infomatie staat op DWA.nl/aanpakverduurzaming.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door DWA