Circulair Bouwen tijdens Duurzaam Gebouwd LIVE

Ontwikkelingen rondom het donorskelet, product as a service, de impact van het Madaster tot dusver en urban mining krijgen maximale aandacht tijdens Duurzaam Gebouwd LIVE op Building Holland.

Op dinsdag 17 april 2018 staat het thema Circulair Bouwen in de schijnwerpers, met een team van experts op dit gebied dat het podium pakt. Zo geeft architect Thomas Rau zijn vernieuwende blik op circulariteit en het Madaster in het bijzonder. Daar sluit directeur Pim Peters van iMD Raadgevende Ingenieurs op aan met zijn visie op het belang van het donorskelet.

Ook Michel Baars van New Horizon is van de partij, met een verhaal over hoe urban mining invulling geeft aan de circulariteitsambities van de bouw- en vastgoedsector. De lijst met circulariteitsexperts wordt verder aangevuld met een duo-presentatie van Lars van der Meulen & Thomas Heye van respectievelijk Aveco de Bondt en Boele en van Eesteren.

Meer weten over Duurzaam Gebouwd LIVE? Tijdens Building Holland 2018 verzorgt Duurzaam Gebouwd LIVE communicatie, verbinding en activering van koplopers in de bouw- en vastgoedsector.

Deel dit artikel

permalink