Enthousiaste WKO-eindgebruikers opgelet!

Lever jij als eindgebruiker uitzonderlijke inspanningen voor het optimaliseren van een WKO-systeem en fungeer je als kennisbaken? Dan maak je kans op de WKO Duurzaamheid Award 2018, die wordt uitgereikt tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie.

Het Gebruikersplatform Bodemenergie doet een oproep aan alle marktpartijen om enthousiaste eindgebruikers voor te dragen. Adviesbureaus, technisch dienstverleners en andere professionals kunnen hun beste klanten of gesprekspartners voor de WKO Duurzaamheid Award 2018 nomineren.

Kent u een eindgebruiker die grote stappen zet op het gebied van verduurzaming met een WKO? Naam, telefoonnummer en de locatie van de WKO-installatie mogen naar dit e-mail adres. Vermeld kort waarom de WKO-eindgebruiker zo bijzonder is en wat hij of zij doet om kennis uit te dragen.

Inzendingen moeten vóór 30 september binnen zijn. De uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award 2018 vindt plaats tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie, op 22 november bij a.s.r. in Utrecht. Meer weten over de WKO Duurzaamheid Award 2018? Bekijk dan de site van het Gebruikersplatform Bodemenergie.

Deel dit artikel

permalink