Een revolutie teweegbrengen als startup

Als startup heb je grote plannen: je hebt dé oplossing om energieopslag naar het volgende niveau te tillen. Of je komt met een nieuwe manier om via blockchain circulair bouwen te versnellen. Die ideeën zijn essentieel om klimaatdoelstellingen in te vullen en de vastgoedvoorraad van ons kikkerlandje toekomstbestendig te maken.

Tegelijkertijd is het lastig om deze innovaties in de markt te laten gelden, omdat je focus waarschijnlijk op research & development ligt en niet op marketing. Veel gebouweigenaren en ontwikkelaars zijn juist op zoek naar concepten die zij naar het volgende stadium kunnen brengen. Zij hebben ook het kapitaal beschikbaar om je idee, oplossing of innovatie verder te brengen.

Grote stap zetten

Om je meteen een grote stap vooruit te helpen bij het invullen van deze behoeften hebben we een actie voor je opgezet. Als je nu een lidmaatschap afsluit krijg je niet alleen de al bestaande voordelen zoals toegang tot Duurzaam Gebouwd Seminars, het Duurzaam Gebouwd Congres en de mogelijkheid om redactionele aandacht voor jouw innovaties en projecten: je ontvangt er ook 2 gratis kaarten voor het Green Buildings Congres 2018 bij, ter waarde van € 300 (totaalprijs voor 2 kaarten). Enthousiast? Wij ook, net als koplopers Alba Concepts en Ibis Power. Zij gingen je voor en sloten zich aan bij Duurzaam Gebouwd.

Deel dit artikel

permalink