Tijd om af te tellen naar het Duurzaam Gebouwd Congres 2019

Ben jij al aan het aftellen naar het Duurzaam Gebouwd Congres? De tiende editie vindt plaats op 14 februari 2019 en wordt georganiseerd in samenwerking met provincie Friesland.

Vanaf medio september is het mogelijk om in te schrijven voor het congres. Houd de website van het Duurzaam Gebouwd Congres in de gaten en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Het vorige Duurzaam Gebouwd Congres werd gehouden in gemeente Haarlemmermeer, met als thema #VanGasLos. Daar stonden onder andere de Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho op het podium. “Door aardgasvrij als norm te stellen, hopen we marktpartijen uit te dagen om innovaties te versnellen”, gaf hij aan bij de ondertekening van de intentieovereenkomst om alleen nog aardgasvrije nieuwbouw te doen.

Uiteraard veel netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje

Wethouder John Nederstigt van gemeente Haarlemmermeer riep daarbij op tot actie, om de omgeving drastisch te verduurzamen. “Met uw kennis kunnen we de nieuwe woningen op een andere manier bouwen. Wie pakt die handschoen op en gaat voor het podium?”

Na de presentaties konden deelnemers aan het congres aan de slag bij verschillende workshops

Benieuwd hoe voorgaande edities van het Duurzaam Gebouwd Congres eruitzagen? Bekijk het YouTube-kanaal van Duurzaam Gebouwd.        

Deel dit artikel

permalink