Deadline voor Investeringsronde 2018 nadert

4 oktober is de laatste dag om een financieringsaanvraag te doen als innovator in duurzame energie. Dan sluit de Investeringsronde 2018 van EIT InnoEnergy, die zich richt op mkb-bedrijven met technologieconcepten die de toekomst van Europa veranderen.

“Het is onze missie om de overgang naar schone energie in Europa te versnellen”, verduidelijkt CEO Jacob Ruiter van EIT InnoEnergy Benelux. “We zijn daarom steeds op zoek naar de beste en meest ambitieuze innovators in de sector, zodat we hen met investeringen en partnerships kunnen helpen op te schalen, hun marktintroductietijden te verkorten en hun technologieën internationaal te commercialiseren.”

In 2011 vond de allereerste investeringsronde plaats en sinds dat tijdstip heeft EIT € 190 miljoen geïnvesteerd in projecten verdeeld over acht thema’s. De projecten realiseren een geraamde omzet van € 3 miljard. Toch draait het niet alleen om geld. “We doen meer dan alleen maar het bijdragen van geld om onze partners te helpen groeien. We bieden niet alleen toegang tot Europa’s toonaangevende netwerk van expertise op het gebied van cleantech en duurzame energie, maar we zorgen ook voor langdurige ondersteuning door middel van marketing en andere waardecreërende diensten.”

Wil je meer weten over de investeringsronde? Zorg dat je bij interesse vóór 4 oktober aanstaande een aanvraag doet.

Deel dit artikel

permalink