Strategische samenwerking voor succesvolle aansturing projecten

Het Duitse projectmanagementbureau WITTE Projektmanagement investeert in Duurzaam Gebouwd-partner C2N en treedt daarmee toe tot de Nederlandse vastgoedmarkt. “Met WITTE kunnen wij nieuwe en bestaande opdrachtgevers meer internationaal van dienst zijn.”

Dankzij de samenwerking kunnen beide partijen nog beter voldoen aan de behoeften van hun opdrachtgevers. “We kunnen hen uitgebreider adviseren omtrent marktcondities, technische richtlijnen, verschillen in het ontwerpproces en bouwrecht en grote projecten succesvol aansturen”, vertelt directeur-aandeelhouder Edwin van Eeckhoven van C2N, tevens Duurzaam Gebouwd-expert.

Dienstverlening met lokaal netwerk

Met de investering wordt de samenwerking, die al sinds 2009 loopt, naar een strategisch niveau getild. “Onze internationaal actieve opdrachtgevers verlangen naar steeds meer dienstverlening met een lokaal netwerk”, geeft directeur-aandeelhouder Marco Witte aan van WITTE Projektmanagement.

De overeenkomst voor de strategische samenwerking werd in de eerste week van oktober getekend. Lees meer over C2N door op onderstaande bedrijfsprofiel te klikken.           

Deel dit artikel

permalink