Energieleverende gevels onder de loep bij Open Source-bijeenkomsten

Duurzaam Gebouwd-partner Merosch komt met twee Open Source-bijeenkomsten. Tijdens de events staan onder andere nieuwe ontwikkelingen rondom gebouw geïntegreerde PV en ontwerpuitdagingen voor energielevende gevels centraal. Architectonische uitdagingen die hiermee samenhangen krijgen gedurende het event extra aandacht.

Afbeelding: Floating Gardens, Bron: Orange Architects

Ook dit keer staan er diverse experts op het podium, die actief interactie zoeken met de deelnemers. Zo vertelt Peter Toonssen van Solliance over innovaties rondom BIPV. Marloes van Heteren van Studio Solaris gaat op haar beurt in op hoge duurzaamheidsambities voor de ontwerpen van de gevels en daken bij hoogbouw. Arnoud Matser van Merosch zorgt voor inspiratie met twee succesvoorbeelden van projecten met energieleverende gevels.

Kennisdelen bij Open Source-events

Verder wordt naar aanleiding van de aanmeldingen en de aangegeven kennis het definitieve programma samengesteld. Dat betekent kennisdeling op maat. De bijeenkomsten vinden plaats op 15 en 18 april 2019, van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie is Eendrachtsweg 3 in Bodegraven. De doelgroepen voor deze Merosch Open Source zijn: architecten, gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden vind je op de website van Merosch.  

Deel dit artikel

permalink