Meet the Experts Tour: rondetafelgesprekken over actuele thema’s

Duurzaam Gebouwd organiseert ongeveer 10 rondetafelgesprekken op jaarbasis, onder de noemer ‘Meet the Experts Tour’. De naam zegt het al: we zijn te gast bij inspirerende locaties verspreid over ons kikkerlandje en bieden een inspirerende ontmoetingsplek voor beslissers en experts uit verschillende vakgebieden.

We beginnen de sessie met een netwerkmoment en een lunch, zodat aanwezigen op een ontspannen manier met elkaar kunnen kennismaken. Bij sommige gesprekken starten we met een rondleiding om meer te weten te komen over de locatie, die vaak een uniek verhaal vertelt op het gebied van duurzaamheid. Daarna start het inhoudelijke gesprek, eventueel op basis van prikkelende stellingen.

Het opstellen van een actielijst voor een specifieke doelgroep kan een onderdeel vormen van het gesprek, evenals een verslag dat we publiceren op DuurzaamGebouwd.nl. Verderop in deze update lees je daar meer over en geven we je een voorbeeld van zo’n artikel. De rondetafel wordt afgesloten met een netwerkmoment. Dat is hét moment om visitekaartjes uit te wisselen en een afspraak te maken om samenwerkingen te bespreken.

Bekijk hier de agenda van Duurzaam Gebouwd en ontdek welke rondetafelgesprekken er in 2019 plaatsvinden. 

Deel dit artikel

permalink