Toine Heijmans presenteert prikkelende visie op Gamechangers

Tijdens het congres Gamechangers in de Bouw & Infra presenteert columnist Toine Heijmans van de Volkskrant een prikkelende visie op het belang van samenwerken binnen grote maatschappelijke uitdagingen.

Heijmans gaat onder andere in op vraagstukken binnen de circulaire economie, energietransitie en klimaatbestendigheid. Al deze onderwerpen hebben grote consequenties voor de bouw- en vastgoedsector en gaan processen en denkwijzen radicaal veranderen. "We gaan van samen werken naar samenwerken."

Schrijf je nu in voor Gamechangers in de Bouw & Infra congres op woensdag 13 november 2019 via deze link. Wil je ook je organisatie in de kijker spelen tijdens dit congres? Dan is deze sponsordeal iets voor je. Je ontvangt 3 gratis kaarten, te besteden door collega’s of relaties. Jouw logo vertonen wij in diverse congresuitingen en je krijgt een vermelding op de congreswebsite. Op het congres profileer je je met een statafel met stroompunt, brochurerek en een plek voor je (eigen) banner. Verder heb je de mogelijkheid om een brochure in de Goodiebag te plaatsen.  

De prijs voor dit sponsorship:  

Partners van DG: € 995 ex btw 
Niet-Partners van DG: € 1.295 ex btw 

Voor meer informatie bekijk je de website van Gamechangers in de Bouw & Infra.

Deel dit artikel

permalink