Impact maken bij Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om jouw verhaal te vertellen over de weg naar een duurzamere wereld om samen meer impact te maken richting relevante doelgroepen? Waarbij je je richt op (lokale) overheden, woningbouwcorporaties en (groot)zakelijke beslissers? In dit artikel lees je de sponsormogelijkheden van het Duurzaam Gebouwd Congres. 

Het Duurzaam Gebouwd Congres brengt beleidsmedewerkers, woningbouwcorporaties, ambtenaren, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, gemeenten en andere belangrijke stakeholders bij elkaar. Vanuit de provincie Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Om de unieke opgave van de provincie in te vullen is innovatie, kennis en samenwerking essentieel. Lever jij grondstoffen, materialen en concepten van de toekomst? Heb jij oplossingen om een toekomstbestendige gebouwvoorraad te creëren? Dan ben je dé partner die de provincie Drenthe zoekt. 

Wij dagen jou uit om mee te doen.

Deelname aan het Duurzaam Gebouwd Congres is een golden ticket naar netwerkmogelijkheden met beslissers en prominenten in de bouw- en vastgoedsector. Daarbij staat kennisdeling op het hoogste niveau over belangrijke thema’s centraal.

Een gemiddelde beoordeling van een 7,5 van deelnemers aan het Duurzaam Gebouwd Congres 2019 maakt het concreet: dit is een provinciecongres dat je niet mag missen.

In deze leaflet tref je meer informatie aan over de diverse mogelijkheden. 

Deel dit artikel

permalink