CFP Innovatiedag en Green Buildings Regatta

Wie de verduurzaming ook in 2020 een boost wil geven, meld zich aan voor deze twee events van CFP Green Buildings. Kom jij met een verrassende pitch of met een duurzame crew?

CFP heeft als missie om alle gebouwen en woningen van Nederland te verduurzamen door online en offline advies te bieden over de implementatie van duurzaamheid. De activiteiten van CFP hebben invloed op meer dan 200.000 gebouwen in 7 landen. CFP wil bovendien elke Nederlander opleiden tot duurzaamheidsmanager. Door de online tools en hulp van hun consultants kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen.

Professionals worden in 2020 uitgedaagd en uitgenodigd voor deze twee evenementen:

Op donderdagmiddag 13 februari 2020 vindt de 17e CFP Innovatiedag plaats bij CFP Green Buildings (Apeldoorn, de St@art). Deze innovatiedag zal vooral in het teken staan van innovaties op het gebied van verduurzaming van bestaande gebouwen en organisaties. Kom jij je innovatie pitchen?
Meer informatie en aanmelden kan hier.

De aanmelding is geopend voor de 16e Green Buildings Regatta op vrijdag 12 juni 2020. De afgelopen jaren heeft CFP met veel succes deze zeildag georganiseerd voor klanten en relaties die zich bezighouden met vastgoed, duurzaamheid en facility management. Het belooft weer een inspirerende dag te worden. Meld je dus snel aan met je eigen team via deze link.

Deel dit artikel

permalink