Vincent le Noble en Daan Bruggink inspireren jou op Building Holland 2020

In dit artikel stellen we je twee nieuwe sprekers van Building Holland 2020 aan je voor: Vincent le Noble en Daan Bruggink.

Building Holland zorgt voor kennisdeling op de meest actuele thema’s, die je ook bij Duurzaam Gebouwd ziet terugkomen als hoofdonderwerpen. Voor ieder onderwerp is een podium gereserveerd. Energietransitie, Circulariteit, Slim & Gezond en Pitch & Connect zijn de thema’s die in 2020 tot actie aanzetten.

Met gepaste trots presenteren we twee nieuwe sprekers aan je, die respectievelijk op het podium Circulariteit en Slim & Gezond een presentatie verzorgen. We stellen de experts aan je voor:

Daan Bruggink

Daan is oprichter van ORGA architects. Een modern ecologisch architectenbureau en koploper op het gebied van biobased bouwen. Tevens voorzitter van de Adviesgroep BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie en lid van het expertpanel van Duurzaam Gebouwd.

Vincent le Noble

Vincent is oprichter en CEO van Measuremen. Hij heeft zichzelf als doel gesteld wereldwijd werkomgevingen te verbeteren door data te verzamelen over het gebruik en gedrag rond de werkomgeving. Vincent haalt veel genoegen uit het delen van deze inzichten met Real Estate, Facility Management, Human Resource Management en IT-management professionals. Voordat hij Measuremen oprichtte heeft Vincent voor een aantal internationale organisaties gewerkt en heeft hij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Workplace Strategy. 

Op de website van Building Holland 2020 lees je meer praktische informatie over het event en kun je je binnenkort inschrijven om deel te nemen.

Deel dit artikel

permalink