Mini-masterclasses langer thuis wonen in eigen buurt

Ook, en misschien juist vooral in deze tijd, wil ZorgSaamWonen werken aan kennisdeling en ontmoeting. Omdat het nu niet face-to-face kan, doen we het via een scherm. Maak kennis met de mini-masterclasses van ZorgSaamWonen.

In deze serie mini-masterclasses maak je kennis met 10 deskundigen op terreinen die allemaal van betekenis zijn om langer thuis wonen mogelijk te maken. We schakelen van individu naar gemeenschap, van woning naar woonomgeving en Age Friendly City. Als je alle masterclasses gevolgd hebt kun je meedoen met een chatsessie met Yvonne Witter en Danielle Harkes, samenstellers van de serie en initiatiefnemers van het platform ZorgSaamwonen. Ook leiden zij elke sessie kort in.

Inschrijven mini-masterclass

Partners en bedrijfsleden ontvangen één gratis kaart voor de minimasterclasses ter waarde van 95 euro. Voor persoonlijke leden geldt een korting van 50%. Sluit je ook aan.

De mini-masterclasses zijn bedoeld voor medewerkers van architectenbureaus, bouwbedrijven, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en anderen die zich op een snelle manier bij willen laten praten over de verschillende aspecten van Langer Thuis Wonen. Je volgt de serie op een tijdstip dat u uitkomt. Alleen de chatsessie vindt op een van te voren gepland tijdstip plaats.

Sprekers die op dit moment hun medewerking al hebben toegezegd zijn:

Inschrijven mini-masterclass

Deel dit artikel

permalink