Verbindingsfestival: #VanGasLos in jouw wijk

Op het Verbindingsfestival van 29 september maak jij een keuze uit diverse podia met elk een uniek onderwerp. Een van deze stages richt zich op de Aardgasvrije Wijk. In dit artikel vertellen we je waarom je de kennisdeling op dit podium niet mag missen.

Zo legt Timo Veen van TiMove je uit hoe je stap voor stap naar een aardgasvrije wijk gaat en presenteert hij je een praktijkvoorbeeld. De Zwolse wijk Berkum, bestaande uit 2.000 woningen en 50 bedrijven, ging van het gas af. Daar koppelt Veen een aantal interessante ervaringen aan.

Sjoed Groen van abcnova neemt je mee naar het verduurzaming van maatschappelijk vastgoed het niveau Parisproof op portefeuilleniveau. Hij legt uit hoe je snel inzicht krijgt in de verduurzamingsopgave en daar een slimme, financiële vertaling op loslaat.     

Duik vervolgens in de Transitievisies Warmte met Martijn Koop van Koninklijke NLingenieurs, die in zijn presentatie de balans zoekt tussen actie en het smeden van slimme coalities.

Benieuwd naar het volledige programma van het Verbindingsfestival? Op deze pagina vind je het complete programma. Hier schrijf je je gratis in.

Deel dit artikel

permalink