Symposium levert toekomstblik op gezonde gebouwen

Het online symposium ‘Toekomstige markt gezond bouwen’ op 27 mei aanstaande krijg je een toekomstblik. Hoe ziet gezond bouwen er in de toekomst uit en hoe ver zijn we daarvan verwijderd? Die vragen en meer beantwoorden sprekers als Thomas Rau en Michel Weijers tijdens de online sessie.

Foto: (c) MVDR, via Healthy Building Network

Als je op zoek bent naar de kansen voor een gezonde stad en gezond bouwen in het algemeen, dan biedt het symposium uitkomst. Manieren om een toekomstbestendige voorraad te creëren, waar mensen met plezier wonen en werken, worden onder de aandacht gebracht. Het programma varieert van bijdrages over innovaties op het gebied van duurzame bouwproducten, door professor Tillmann Klein van de TU Delft tot de impact van duurzaam bouwen op economische ontwikkeling, door Thomas Rau.

Krenten uit de pap

Het symposium bevat ook diverse break-out sessies waarin je onder meer kennismaakt met duurzame bouwprojecten en de krenten uit de pap geserveerd krijgt. Meer informatie over het programma lees je op de website van het Healthy Building Network. Hier schrijf je je ook in voor het symposium.

Het evenement vindt digitaal plaats. De livestream wordt uitgezonden vanuit de showroom van Interface Duitsland. Inschrijven is nog mogelijk tot 26 mei 2021.

Deel dit artikel

permalink